Κυτιοποιία Τσισκάκη

✳︎

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210.2315465

ΕΣΠΑ

Προφίλ


Προφίλ

2024

Η κυτιοποιία ΤΣΙΣΚΑΚΗ είναι μία ελληνική επιχείρηση, εδραιωμένη στο χώρο της συσκευασίας επί 50 ολόκληρα χρόνια. Η συνεχής ανερχόμενη πορεία μας, αποτελεί κίνητρο για καινοτομίες και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της συσκευασίας. Ειδικευόμαστε στα κουτιά ζαχ/στείου, πιτσαρίας και ψητοπωλείου με ποικιλία στα μεγέθη και τις κατασκευές τους, παράλληλα αναπτύσουμε μελέτες σε ειδικές κατασκευές που επιθυμεί το πελατολόγιο μας ώστε να προωθήσει το προιόν του.

Η εταιρεία μας δεν αποτελεί μία τυχαία, απρόσωπη επιχείρηση, αλλά μία οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζεται στην αμεσότητα του πελάτη, δίνοντας του επιλογές, προτάσεις και λύσεις. Με μοναδικά όπλα μας την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία, η πολιτική μας είναι να υπερτερούμε από τον ξένο ανταγωνισμό και να συνεργαζόμαστε με τον ελλαδικό χώρο, ώστε να βοηθήσουμε να επικρατήσει η ελληνική παραγωγή στη χώρα μας. Σας βεβαιώνουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε χωρίς την δική σας υποστήριξη και κατανόηση.

Θα θέλαμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε για την διαχρονικότητα του πελατολογίου μας από τους οποίους οι περισσότεροι υφίστανται από την ίδρυση μας έως και σήμερα, συγκεκριμένα ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ, ΒΑΡΣΟΣ, ΓΙΟΥΛΙΑ, DOLCEZZA, NANOΣ, SAVEUR και άλλοι πολλοί διακεκριμένοι του κλάδου της ζαχαροπλαστικής.

Σας προσκαλούμε με χαρά στην διεύρυνση της οικογενείας μας και ευελπιστούμε στη διαχρονικότητα της συνεργασίας μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Με εκτίμηση.
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΣΚΑΚΗ